RESTORAN

Restoran posjeduje vlastiti bazen sa ribama pa tako za one koji vole ribu i riblje specijalitete, najveći užitak jeste mogućnost izbora ribe za jelo, gdje samo pokažete prstom na pastrmku, šarana ili neku drugu ribu, te ona biva specijalno za Vas pripremljena za jelo.

Uz samu obalu jezera, ljubitelji raznovrsne gastronomske ponude ovdje mogu istovremeno uživati u velikom izboru domaćih tradicionalnih hercegovačkih variva, jela sa roštilja i međunarodnih delikatesa, te prelijepom pogledu na potok koji protiče u blizini udobne ljetne terase restorana.

restoran-i-hotel-jezero-bileca

Odlikuje nas:

– Tradicionalna domaća kuhinja, odlična hrana-apsolutno zdrava i sviježa, divna domaća vina i rakije, te deserti za prste polizati.

– Ljubazno, profesionalno i iskusno osoblje.

U bašti restoranu skoro da se može osjetiti i miris mora jer je Dubrovnik udaljen samo 60km a Herceg Novi 70km. Na samo sat ipo vremena vožnje udaljeni su aerodromi Ćilipi (Hrvatska) i Tivat (Crna Gora).

U sklopu restorana, je udoban, moderno opremljen smještaj, Hotel Jezero. Mirno i intimno mjesto, pogodno za odmor i relaksaciju.

Za sve goste, osiguran je veliki parking prostor odmah uz odmaralište.

restoran i hotel jezero bileca

Odmah uz baštu lokala je prostrano igralište za djecu kao i pravi mini zoo vrt u čijim ljepotama mogu uživati.

restoran-i-hotel-jezero-bileca

restoran-i-hotel-jezero-bileca

restoran-i-hotel-jezero-bileca-28

restoran-i-hotel-jezero-bileca